Tečajevi za djecu

Pučko otvoreno učilište Omega nudi dva programa za djecu:

  • za uzrast od 1. do 4. razreda osnovne škole
  • za uzrast od 5. do 8. razreda osnovne škole
  • za uzrast od 1. do 4. razreda, nastava se odvija dva puta tjedno po 45 minuta
  • za uzrast od 5. do 8. razreda, nastava se odvija dva puta tjedno po 60 minuta

Nastava je zasićena različitim aktivnostima igra, pjevanje, gluma, crtanje i sl kako bi se što bolje razvile osnovne četiri kompetencije: pisanje, čitanje, slušanje i prevođenje.

Programi za srednjoškolce

Tečaj stranog jezika prilagođen srednjoškolcima. Nastava se odvija dva puta tjedno po 60 minuta.

Ovdje ne sjedite za stolom i ne ispunjavate dosadne zadatke. Ovdje nudimo 60 dinamičnih minuta s mladim i kreativnim nastavnicima koji vas potiču, a ne sputavaju.

Tijekom tečaja razvit ćete četiri temeljne vještine – govor, čitanje, pisanje i slušanje na stranom jeziku. No, najviše ćemo se usredotočiti na govor i razvijanje komunikacijskih vještina. Tijekom 60-minutne nastave sudjelovat ćete u različitim aktivnostima pomoću kojih ćete razvijati jezik.

Programi za odrasle

a) Tečaj općeg jezika

Tečajevi općeg jezika namijenjeni su svima koji žele svladati osnove komuniciranja na stranom jeziku ili usavršiti prije stečeno znanje određenog jezika. Način rada usredotočen je na usvajanje jezičnih znanja razvojem vještina čitanja, pisanja, slušanja, govorne interakcije i produkcije.

Program za odrasle prilagođen je predznanju i potrebama polaznika. Program traje 70 nastavnih sati. Nastava se odvija dva puta tjedno po dva nastavna sata u poslijepodnevnim satima.

b) Tečajevi za poslovne korisnike

Ovisno o Vašim potrebama organiziramo različite tečajeve u grupnoj ili individualnoj nastavi:

  • Engleski poslovni jezik
  • jezik struke (bankarstvo, turizam, ugostiteljstvo, trgovina, zdravstvo, pravo…)
  • vještine poslovnog komuniciranja (vođenje sastanaka, prezentacije, pregovaranja…)
  • Za djelatnike tvrtki koji ne mogu pohađati nastavu u POU Omega , organizira se nastava u njihovu prostoru. Vrijeme i dinamika održavanja nastave prilagođena mogućnostima i željama naručitelja